Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 36

Haukåsen periode 1 - og litt til...

Fin tur på Haukåsen i går, været var bra – mindre mygg enn forventet. Lett vind gjorde nok sitt der, men jeg var også bedre forberedt med myggmiddel enn forrige tur i Lillomarka (det klør fortsatt).
Mye markblomster ute nå, det er alltid koselig. Nattfiol og flekket marihånd, tiriltunge og skogstorkenebb – og nå har også Linnea startet blomstring. :)
Oppe på Haukåsen var det mindre pent, jeg skulle ønske de i det minste kunne rydde etter seg. Jeg var der sist da de startet hogst, men dette var en nedtur å se.
En bonus Groruddalspost på toppen av Haukåsen var også greit å ta med seg.

Fin søndagstur

Jeg tok post 1-5 og 36 på Lutvannskartet etter en fin søndagstur. Møtte mange folk på tur i marka.

Det var helt bart i marka og kun litt vått på myrer og i søkk. Det var ikke noe problem å gå rundt for å komme frem til postene så jeg kom tørrskodd hjem.

Endelig er Ola-Dilt sesongen i gang for meg. Håper været holder seg så jeg kan få tatt de andre periode 1 postene før periode 2 settes ut.

Alle Historiske poster ute!

“El Paso” og “Båthusbakken” ble satt ut i morges i et kaldt og vått vår-vær og dermed er alle de historiske postene ute (post 36-40).
Når du tar “Båthusbakken”, ta posten gjerne nordra og følg de fine stiene som Heftye anla i sin tid langs med åsen og ned mot vannet fra den gamle veien opp mot Sarabråten.

God tur fra Ola Dilt

Historiske poster

Følgende 3 poster er nå satt ut:

-Post 36: Bunkersen ved Østmarksetra
-Post 37: Hoppbakken ved Dølerud
-Post 39: Fjellmaleriet ved Sandbakken.

Stort sett er det nå bart og fint i skogen, men enkelte myrpartier er ennå våte.

God tur! Hilsen Ola Dilt