Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 38

Ola-Dilt-dagen

Jeg valgte å vente til det meste var over, så jeg tok turen fra Rustadsaga omtrent kl. 16. Siden jeg ikke hadde tatt postene fra første periode her, ble det en litt lengre tur. Tok postene i rekkefølge 87-86-90-20-38 (El Paso)-19-18-88-89-17-16.
På de første postene var det litt trafikk, men etter post 20 var tatt møtte jeg ikke så mange. Ved post 16 traff jeg en sprek liten kar med sin pappa, de hadde funnet hele 10 poster i dag! Fin tur i Østmarka på en deilig dag! :)

Skullerudåsen og "El Paso" / Skyttenbrua

Flott tur til postene 46-50 i går. Sykkel fra p-plassen v/ Rustadsaga og inn til Øgården. Videre til fots oppover åsen og sydover mot Smalvann, mens postene ble plukket i tur og orden. Ganske tørt og fint i skogen i går, bortsett fra til post 48, som lå på en kolle midt uti
ei myr.
Mellom post 49 og Smalvann tråkket nesten jeg og mamma rett på en stor (og mett?) buorm! Den hadde en avlang kul et stykke ned på kroppen sin, så den hadde sikkert jafset i seg ei mus eller noe…
Ved Røde Kors-hytta “Bamsebo” spiste vi nista vår. Etterpå gikk vi ned til Øgården igjen og fortsatte sykkelturen videre til historisk post 38, El Paso / Skyttenbrua.

Alle Historiske poster ute!

“El Paso” og “Båthusbakken” ble satt ut i morges i et kaldt og vått vår-vær og dermed er alle de historiske postene ute (post 36-40).
Når du tar “Båthusbakken”, ta posten gjerne nordra og følg de fine stiene som Heftye anla i sin tid langs med åsen og ned mot vannet fra den gamle veien opp mot Sarabråten.

God tur fra Ola Dilt