Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 74

Tur fra Grønmo til postene 74- 80

Det ble en fin tur i strålende vær i dag innom 7 poser. Postene var greie å finne. Så en del blåbær på åsen mellom 79 og 74, men prioriterte bringebærplukkeng langs veien tilbake til bilen.
Var en tur bortom Trollvann, som lå vakkert med blomstrende vannliljer.
Er det noen som kjenner historien til koia på bildet?

Absolutt ikke slutt for i år!

Jeg har «spart» en del poster som ligger i nærheten av sikre soppsteder. Disse skal jeg besøke utover i august. Og så er det alltid spennende å gå litt «off pist» og oppdage nye forekomster av kantarell og piggsop

I går ble det en liten aftenstur fra Grønmo til Dølerud med turkameraten. Vi rota skikkelig rundt omkring post 75, men vi fant den da til slutt – liggende på bakken (se bilde).

Rett sør for Dølerud fant vi også motivet som kan beskrives ved strofen «nytt liv av daude gror». Hvor bærekraftig akkurat dette fenomenet er på sikt når den gamle trestammen knekker og ramler ned er noe usikkert…

Spinneren

Litt uvant postmønser for siste periode på Spinnern-kartet, slik at det ble en ganske lang tur. Men hva gjør vel det når det er så fint i skogen som nå.