Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – G35

Post G36 - kode? (Takk til Beate,Speedy Og Freddy)

Tok en kveldstur med valpen fredags kveld, men glemte koden på Post G36. Noen som kan hjelpe?

Postene G35 og G36 var greie i noenlunde tørt terreng. Post G37 var litt mer utfordrende, men det gikk greit å gå inn fra sørvest. Ut igjen valgte jeg å gå rett mot vest over bekken der den rant ut fra myra og så rett nord på stien mot veien.

På vei tilbake til bilen som sto parkert i steinbruddet så møtte jeg sannelig et par andre diltere som var på vei mot post G35. Klokka var sånn ca åtte på kvelden. Det er hva man kan kalle fredagskveldskos!

Gjesteposter i Lillomarka

Jeg og mamma gikk til gjestepostene 32-35 og 41-45 i går. Det er ikke så mye snø / is igjen nå, kun litt i de største skyggepartiene. Det var litt bløtt enkelte steder, men mamma kom seg fint gjennom turen med joggesko uten å bli altfor våt. Jeg hadde helgardert meg og hadde støvler.
Mamma skulle egt. holdt seg litt i ro i en periode nå (pga. et kne som ikke helt likte en sykkeltur forleden), men dette var ikke noe alternativ siden det hadde blitt satt ut flere poster. Her var det bare å komme seg ut i skauen på postjakt! ;-)
Hun putta et par krykker (!) i sekken – i tilfelle kneet skulle streike langt inni skauen, så hun iallfall kunne komme seg tilbake til bilen igjen… Dette medførte en del skjeve blikk fra andre turgåere. (Kanskje ikke så rart, siden det sikkert ikke er hver dag man er ute på skogstur og får se en overivrig dilter med krykker som stikker opp fra sekken?)
Tror mamma satte ny rekord i å hekte seg fast i går også. Det så iallfall veldig sånn ut der hun dro med seg omtrent halve skauen med de krykkene stikkende opp fra sekken. Orientering og krykker var en fryktelig dårlig kombinasjon syntes hun… Ved ett tilfelle rappa krykkene til meg i ansiktet også, da mamma bøyde seg ned for å fikse på støvelen min!
Jaja, etter 2 ½ time hadde vi funnet alle 9 postene, og det var jo det viktigste! ;-)