Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – MD09

Klipping av Minidilt-postene

Når man sender inn klippeheftet ved slutten av sesongen er det en rubrikk som heter “ Sum poeng i år: “ Der er det opplyst om at det er “ Inkl. prøveposter, alle ekstraposter og Minidilt. “.

Siden Minidilten regnes med i totalsummen (også for “voksne”), kan jeg ikke forstå hvorfor man ikke skal kunne registrere disse online.

Hvis Minidiltere skal ha disse poengene “for seg selv” så får vel de da også holde seg unna de “voksne poengene”.

Pga dette mener jeg at alle skal få klippe Minidilt-poster online. Vi klipper dem på papiret, og poengene regnes med når sluttsummen regnes ut.

Endelig igang :-)

Oladilt posen har lenge ligget å tirret meg, i år var jeg nødt til å vente med postene til Påsken var avviklet :( I påvente av min egen sesongstart, er kartene studert opp og ned i mente :) så nå kan jeg vel teoretisk ikke bomme på noen poster…eller?? :-)
Starten gikk i 9 tiden i dag, syklet til bommen ved Hellerudveien og utstyrte meg med nye brodder. Syklen ble parkert, og jeg startet med post 4, fikk lyst til å ta post 5 fra Skøyenputten, (hmmmmm) så noen spor opp i siden der, så jeg tok fatt på stigningen, litt isete og glatt enkelte steder, litt sjelven, men broddene og iveren med å komme opp og ikke ned var sterke :) resten av turen gikk som en lek, og postene ble sanket inn en etter en. Rekkefølgen ble start på post 4, post 5, post 1, md6, md7, md8, post2, md9 og til slutt post 3. post 10 og h36 tar jeg på en spasertur en gang. Det var hærlig å komme i gang igjen, med dett ønsker jeg alle en riktig god tur :)