Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Praktdag i skogen

En nydelig tur i sommervær. 18 mai var reneste sommerdagen. Vi benyttet anledningen til en lang god rast SV i Langvann, en av turdeltakerne hoppet endog i havet. Visstnok kaldt, men deilig. Gjøk og bøkesanger opplevet underveis, og bregnene er i ferd med å “rulle ut”.

Fjernposter

Første gang vi har tatt fjernposter i april! Dette var flotte poster, som kunne tas som en naturlig rundtur. For oss var det enklest å sykle fra Losby til Askeslora, derved ble vandringen redusert til drøyt 14 km. Særlig spennende var det rundt Skålsjøen. Det stod 2 traner i myra i NØ, disse tok flukten da vi kom. Langs bredden av Skålsjøen til post 83 var det utrolig mye spor etter bever, om enn mye gammelt. En stor flott beverhytte ligger bare noen meter fra posten. Det lange strekket mot Høgmyrkollen var lettgått, og vi hadde innslag av orrhanebuldring fra tretopper. Gå sørover ut fra post 82 på vei til Cudriosteinen. Vest for Høgmyrkollen er det tildels MEGET bratt, selv om det finnes ett og annet skar som kan følges.
Postene var plassert gode steder!