Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Hvordan finne gjestepostene i Lillomarka

I Lillomarka O-lag er vi veldig glade for at dere setter pris på postene våre, slik det har blitt beskrevet her på bloggen. Jeg så at det ble etterlyst gode innganger til gjestepostene i Lillomarka. De har stått ute siden før 1. mai, så veibeskrivelsen hadde “sklidd” langt ned i bloggen. Derfor løfter jeg det opp igjen nå.

Kartet “Lillomarka Nord” ligger fra Lilloseter mot Sinober. Det er flere måter å komme seg opp til postene på. Man kan bruke føttene eller sykkel fra bommen på Lilloseterveien (Ammerud) til Lilloseter (ca 4 km). Her er det også mulig å kjøpe seg kaffe og bolle – eller middag. Sjekk for sikkerhets skyld hjemmesiden til Lilloseter for åpningstider før dere satser på all mat hos dem.

Det er også mulig å gå opp fra Skytta i Nittedal eller bruke stier fra Badedammen på Grorud mot Lilloseter eller Sørskogen.

Et annet alternativ, er å kjøre til Kjul i Nittedal der det er parkeringsplass og bruke bein/sykkel til Sinober eller Sørskogen. (Grusveier helt fram til begge steder.) Åpningstider på disse serveringsstedene må også sjekkes med de respektive hjemmesidene.

Så er det mulig å ta toget til Snippen eller Movann og gå opp i terrenget derfra. Da kan man også planlegge en skikkelig langdag i skogen og gå gjennom Lillomarka til Ammerud/Grorud.

Turkart over Lillomarka vil hjelpe dere med de områdene som ikke dekkes av deltakerposens kart. Det selges av Norli på Grorud senter.

Vi ønsker dere en fortsatt god dilte-sesong i Lillomarka!

Gjestepostene

Hei,
Jeg tok de 4 sydligste postene i Lillomarka fra Lilloseter (med parkering på Ammerud) – en veldig flott tur, lettgått og hyggelig. (post 66-67-68-80).
Resten tok jeg fra Sørskogen, parkering på Sagtomta og forbi Lillomarkkapellet) – en flott tur det også. Kan også starte fra Sinober – men de 3 km opp dit er seige hvis du sykler – men eller hyggelige.

Post 60 er lagt ut

Traff på post 60 tilfeldigvis på søndag da jeg lette etter prøvepostene på Puttåsen :)

Vil samtidig takke Ola Dilt for at dere legger ut poster – det er en fin måte å komme seg ut i marka på og det er så gøy! :)

Gjesteposter

Jeg startet og sluttet turen ved Huken. Da er det ca 4 km på vei før man kan begynne å ta poster. Så det ble jo en lang tur, da jeg tok alle 15 postene.

Gjestepostene i Lillomarka

For en som ikke er så kjent i dette området lurer jeg på hva som er det beste utgangspunktet for disse postene. Er det å kjøre til Ammerudområdet og parkere der å gå mot Lilloseter for å starte orienteringen derfra eller hva med å starte fra Nittedalsiden?
Hva sier de som alt har tatt postene i området?

Gjestepost 67

Fikk en flott tur i Lillomarka i dag (søndag 1.6) – Nydelig vær og fine poster.
I boka vår står det at post 67 er under en skrent (man ser på kartet at det ikke er det, men….) men
på Lilloklippekortet står det høydepunkt, og posten ligger på en høyde… bare til orientering.
God tur i flott natur ;-)