Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tømmerhogst Skullerudåsen syd

På runden 2. periode Skullerudåsen er det hogd en del. Vi får håpe at dette blir kjørt ut når det blir tørt eller til høsten, for ellers vil det bli laget stygge spor i terrenget.

SLETTFJELL 11/5 - 2014

Vi gikk i flott vær, men etthvert ble det skyet, og til slutt noe regn. Rakk alle postene på 3 timer med kjøring til Rustadsaga. Det var mange spesielle steder. Utrolig kreativt. Vi fant en steinrøys som lå i nærheten av Plankeveien, og der det tydelig var ryddet en gang i tiden. Se bildet.

OD-dagene post 88

Fikk ikke med meg bokstavkoden for posten ved Haraløkka etter en rask tur i lett regn mandag morgen. -Noen som kan hjelpe?

For øvrig, takk for at postene stod ute en dag ekstra for oss etternølere!

"Ola Dilt-dagene" 10-11 mai

Våren holdt en fin ramme rundt arrangementet, samtidig som Oppsal Orientering arrangerte “Knut Valstads Minneløp” lørdag og “15-stafetten” søndag ved Nøklevann skole.
I selve løpene deltok ca 550 løpere hver dag, og mange hyggelige Diltere stakk innom for en prat eller en velfortjent kake/bolle fra salgsboden.
For etternølere, står postene 86-90 også ute mandag 12.mai.

Hilsen Ola Dilt