Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Historiske posten i Fjellstad bakken

Tar bilde av kodene på hver post, men av en eller annen grund bomma jeg og fikk kun bilde av posten ikke koden:-((Kan noen hjelpe?

Ellers har vi hatt en fantastisk tur i Lillomarka i dag og tatt gjeste postene.
Litt våtere i skogen der enn i Østmarka.

Helle

Slettfjell

Hadde glemt at det var Ola Dilt-dager a gitt, og hadde dermed med ikke med det rette kartet. Fin tur likevel i så mye “parkterreng” som det vel går an å finne i Østmarka

Kode post 31

Tar bilde av kodene på hver post, men av en eller annen grund glemte jeg dette på post 31. Kan noen hjelpe?

Poster Ola Dilt dagene

Dårlig vær og mye regn gjør at Ola Dilt allerede
har satt ut postene 86-90.
Det er litt usikkert når postene tas inn, men de
står nok ute 1-2 dager til uken, også.
Ellers oppfordres Diltere til å komme innom vårt arrangement på Nøklevn skole , som starter kl 13 lørdag og 11 søndag. Stort utvalg av hjemmebakte kaker og drikke for rimelige priser.
Bruk gjerne sykkel eller kom til fots pga parkeringen .
Vel møtt og god tur!

Hilsen Ola Dilt

2. periode Lutvann???

Så i går at en har klippet postene 21-25 på Lutvannskartet. Vi gikk ut i dag for å ta disse, men ingen poster er satt ut. Hvordan kan man da registrere på nett?

Det har ikke stått noe om disse på bloggen, men det er ett registert besøk på alle disse postene i postoversikten – bare lurer på hvordan det er mulig, når ikke postene er satt ut.

2.periode Lutvann.

Sikker på at du ikke har lest feil her inne på bloggen? Jeg sjekket og fant ingenting om Lutvann (kan ha oversett noe). Men OlaDilt har skrevet at de har lagt ut 2.periode-postene på Haukåsen og en Asbjørnsen (tror han het det) skrev at han hadde tatt postene 46-50. Som er 2.periode-poster på Skullerud.