Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernpostene

Hadde en flott tur i går, alt fra nydlig sol til haggel (sommeren har ikke kommet riktig ennå). Noen bruker 4-5 timer på alle postene, og andre bruker 8,5, sistnevnte noen er meg og Charlie. Begynte med 83, odden, videre nordover til Høgmyrkollen. En lang hyggelig rast der med 2 hyggelige Ola Dilt damer og så ned første siget på vei til 81(ca 200 m sydover fra posten) – bratt men ok. Måtte lete litt etter kloppen, men kom meg over. Når jeg kom til veien kom den enkle delen, vei og blåsti til 81, 84 og 85. Var lite lysten på å gå veien runt til sykkelen ved Skålsjøen, så jeg tok kompasskurs rett over; 1/4 del av veien , jeg viste det var kolle på kolle, men jeg ville nok ikke gjort det en gang til. Veldig høyt og bratt og den km. over ble til 2 innen jeg kom ut på veien 600 m. unna sykkelen. Anbefales ikke. Lille Charlie (hunden) fikk sitte i sekken ned alle bakkene tilbake til Losby.

Bonusposter i Groruddalsorienteringen

Nå har vi sluppet 3 bonusposter i Groruddalsorienteringen. De gir ikke poeng i Lill-O-Dilten eller Ola Dilt, men gir gode poeng i Groruddalsorienteringens eget poengsystem.

Turmålene heter Gamle Bergensvei, Steinbrua i Steinbruvann og Kunstnerhytta ved Aurevann. Du kan lese om dem i sist fredags Akers Avis (nest siste side 25/4). Full beskrivelse av turmålene og kartutsnitt, slik at du kan finne dem, finner du på http://groruddalen.spjelkavik.net/2014/

De første 20 turmålene i Groruddalsorienteringen finner du på det egne kartet som var vedlegg i Ola Dilt-posen i år. Hvis dette kartet har kommet bort, kan du skrive ut nytt kart fra den samme hjemmesiden.

God kultur-tur!

Gjesteposter i Lillomarka

Er gjestepostene i Lillomarka satt ut? Jfr innlegg fra Øivind Larsen. På kartet står det at de er ute fra 1.6.

Koden post 81

En liten justering kl 19.10 og alle koder på Fjernposter burde være OK. Takk for tilbakemelding !

Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt