Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 15

Har skrevet ned riktig kode, under den delvis ødelagte, på post 15 i dag – så nå behøver man ikke å gjette seg til koden lenger… :-)

Post 15

Henger meg på innlegget til Atie i fra 6.april. Hvorfor ødelegge på denne måten!? Jeg ville tro at det nødvendigvis må være noen som har klippet på denne posten og som burde være fornøyd med å finne den?
Takk til Atie som antageligvis forsøkte varianter av bokstavkoder og som kom frem til at K i midten var svaret på rebusoppgaven (:-)).

Haukåsen

Hadde en fin kveldstur på Haukåsen. Fant post 11 greit, men rotet litt rundt på toppen etter post 12. Det er tydeligvis mye elg i området. Det lå mye elglort fra kalver der, og det var mye beitede småtrær.
Da jeg traff en elg fant jeg ut at jeg heller går hjem og spiser middag.

Sykkeltur til post 39

Post 39 “gamle Mariholtet “ er på plass og
egner seg godt for en sykkeltur i påsken .

Lykke til og god påske fra Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Prøveposthelg og åpningsdag i mars

Siste helgen i mars ble det åpningshelg med prøveposter både ved Ellingsrud og Ulsrudvann i nydelig sol og vårvær.

Alltid et høydepunkt å få Ola Diltkartet mellom hendene igjen, og lørdag startet med prøvepostene fra Ellingsrud. På veien var vi også innom flere cacher, og det ble besøk i fjellgangen på Ellingsrud T-banestasjon og klatring i trær. Vi tok med oss post 9 på veien, men resten av Puttåsenpostene gjemte vi til vi fikk klippeboken. Det ble også en god runde på sørsiden av lysløypen etter flere cacher, men mer til øst enn 1. periodepostene kommer.

Søndag var vi sammen med flere hundre andre i nærskogen min innenfor Ulsrudvann. Vi kom etter at Ola Dilt gikk tomt for prøvepostkart, men vi fikk dem inntegnet på Minidiltkartet. Så ble det en runde til både åpningspostene og prøvepostene her, og delvis på stier og utsiktspunkt vi faktisk ikke hadde vært på før. Utrolig bra at det dukker opp nye stipostmuligheter, så takk for det ;-)

Hurra - og prøvepost D

Godt å være i gang!
Tok med Lillomarkavenner i Østmarka i dag, de oppdaget en ny og mer “luftig” skog under runden post 16-20.
Tok Åpningspostene sist helg, samt prøvepostene ved Ulsrud. Men var ikke god nok på notere. Kan noen hjelpe meg med koden til P-D? Det er så greit å være ajour på nett også.

Orienteringsesongen er i gang

Da startet vi opp med sesongen med å ta postene Skullerudåsen og Slettfjell denne helga. Post 30 krøllet seg litt til for oss men klarte det på dag 2:) Hundene koser seg på orienteringstur lille Frøya på 11 månder glad og vilter som dagen er lang hun sparer aldri på kreftene når vi er ute mens søstera på 9 år har vært med en dag før så hun er rolig og sindig.