Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

post 15

Noen har prøvd å ødelegge koden på denne posten. Den midterste bokstaven er litt vanskelig å lese. Det er en K. Jeg skjønner ikke at noen har moro av å ødelegge ting! Heldigvis er de fleste ''diltere’' trivelige mennesker.
God tur, Atie.

Post 40 "Fjeldstadbakken" er satt ut

Denne historiske posten ble satt ut i dag og kan taes som “bonus” sammen med postene på Skullerudåsen i 1.periode.

Hilsen Ola Dilt ( som møtte mange Diltere på sin tur i morges)

Skrevet av Ola Dilt

Klimaendringer ...

Et stemningsbilde fra gårsdagens OlaDilt tur vest for Østmarksetra.
Nå må global nedkjøling tas på alvor! … eller … nei, det ble visst litt feil … ;-)

Årlig "masing" ;-)

Har jo gjort det til en vane å skrive dette innlegget.

Jeg er altså denne tullingen som til stadighet løper i Østmarka med en Servicehund. Som er Norges eneste reine “anfalls- og reaksjonshund”. Og jeg har epilepsi. Så hvis dere ser “ei gammel kjerring” falle om med krampe så er det ikke sikkert det er så farlig ;-) Bare sitt ved siden av meg inntil dere er sikker på at jeg er helt klar (vil veldig gjerne videre). Og ikke tilkall ambulanse hvis ikke jeg har skadet meg mye.

Skriver ikke dette for å skremme noen. Eller for å syte. Men jeg vet at jeg heller ikke ville likt å se noen foran meg som plutselg falt om med krampe. Greit å vite at det ikke er noe farlig.

Groruddalsturene - ekstrakartet i Ola Dilt-posen

Nå står alle disse postene ute. I tillegg har vi fått opp turenes egen hjemmeside:
http://groruddalen.spjelkavik.net/2014/

Til hver av postene er det skrevet kulturhistorie, tatt bilder og laget en enkel beskrivelse av hvor postene står på detaljen. Disse er tilgjengelige på Groruddalsturenes hjemmeside bak pålogging. Det deles ut premier til alle som tar alle 20 poster (barn under 12 klarer seg med 3 poster) i starten av november. I tillegg er det slik at man får poeng for hver gang man er på en av disse postene og registrerer på den egne hjemmesiden.

Utover i sesongen slipper vi ytterligere 15 slike poster i Groruddalen; 3 i Bjerke bydel, 3 i den nærmeste Lillomarka (bak Badedammen på Grorud), 3 i Stovner bydel, 3 på Høybråten/Ellingsrud og 3 i dalbunnen mellom Grorud og Furuset. Disse vil kun bli tilgjengelige med kartutsnitt og kulturomtale på Groruddalturenes hjemmeside.

For dem som lurer – så gir postene også poeng i Lillodilten. Der gir de imidlertid poeng kun en gang.

Vedlagt er det eksempel på kulturbeskrivelse for to av turmålene.

Mange poster!

Siden det har vært så fint vær hele denne uka, har jeg og mamma vært ute og funnet poster nesten hver ettermiddag. Jeg har fått låne skritteller’n til mamma, og på den lengste turen vår gikk jeg 14.480 skritt… Puh!
Rett nordøst for post 6 (Puttåsen) fant vi en flott grillplass.
Det var ekstra morsomt å komme til post 18, som hadde egen postkasse og gjestebok!
Den svært giftige tysbasten, som var i full blomstring, kom vi over ved p-plassen på Lindeberg.

“Lillomarka Nord” er gjestekart for Ola Dilt i år.
Mamma har kjøpt Lill-O-Dilten og Mini-O-Dilten også, så i dag skal vi til Grorud (kl. 12-15) på åpningsdagen for disse: http://turorientering.no/lillomarkaol/

poster satt ut

På lørdag fikk jeg beskjed om at alle poster unntatt Haukåsen var satt ut. Gjelder det alle poster eller bare for 1. periode?