Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ny Ola Dilt-sesong

Jeg gleder meg til å at fatt på årets sesong, og oppdager at den er så vidt i gang :-) Jeg prøvde å få kjøpt årets turpakke i går, men den var ikke kommet ennå. Når vil pakken være tilgjengelig på utsalgssetdene?

Prøvepostene på Puttåsen

Jammen godt at mamma sjekka bloggen her i dag og fant ut at det har kommet ut poster nå. Da var vi ikke seine om å få på oss turklær, pakke sekken og kjøre opp til Ellingsrud.
Supert å være i gang med Ola Dilt igjen! :-)
Fra post G til F fulgte vi lysløypa. Vi hadde med oss brodder for sikkerhets skyld, men trengte ikke å bruke dem likevel siden det var mer snø enn is der.

Jeg og mamma ønsker alle andre diltere der ute en flott Ola Dilt-sesong 2014. God tur! :-)

Prøveposter Puttåsen

Takk for tidligutsetting. Fin søndagstur og overraskende greit å gå. Kanskje litt glatt med gummistøvler hvis en velger å gå i lysløypa.

Ja, det er tidlig vår :)

og derfor er prøvepostene på Puttåsen satt ut i dag, så nå er det bare å starte Ola Dilt sesongen 2014. Det er litt vått og restene av skiløypene er glatte, men med godt fottøy er det ikke noe problem å ta postene. God tur!

Tidlig vår?

Snøen forsvinner så alt for fort! Faktisk bart mange steder. Er det snart o-poster?