Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Grastjern

Fjernpost nr. 84 ligger riktig så idyllisk til ved Grastjern, også var det en ikke mindre idyllisk rasteplass like ovenfor. Fin tur Tonevann rundt også.

Fjernpostene

Hei, vi har hatt en fantastisk tur sammen med familien Helgerud i dag og tatt fjernpostene i dag😄
Uvant med så lite detaljert kart , men kjempe gøy.

Post 83

Har i dag vært på en kjempe fin orienteringstur og tok noen fjernposter og kom hjem og skulle registrere koden oppdaget jeg plutselig at post 83 som var ved Skålsjøen var notert feil er det noen som kan hjelpe meg med riktig kode?

Kode post 25

Flott tur med innlagte poster 21-25 i dag. Noen som kan hjelpe med koden på post 25? Den glemte jeg å notere da Nano ble så opptatt med den hyggelige damen som også hadde rota med å finne denne posten. Men hun husket i alle fall å notere koden! :-)

Rundtur rundt Puttjernene

I går kveld ble det en Ola Dilttur til de gjenværende postene fra 1. periode + post 59. Vi parkerte ved Lindeberg og gikk sørover på blåsti til postene 6 og 7. Her ble vi fristet til å ta en rundtur i åsen høyt over og vest for Puttjerna, før vi gikk ned til dalen og langs begge vannene til post 10 ved Grønlia.

Riktig sommeridyllisk var det her i kveld, og idag var det tørt og greit å ta seg gjennom denne trange eventyrdalen. Turen ble litt lengre og med mer utsikt enn den korte vi hadde sett for oss, men det er slike 'omveier’ som ofte gir den beste opplevelsen. Deilig og ikke for varmt å ta en kveldstur i det flotte pinseværet vi har hatt i år!