Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Puttåsen, periode 3

Da var vi igang igjen, flott med nye poster i så flott være :-). Skal vel ikke klage, men det var varmt i dag, godt med skygge inne i skogen. Startet m post 60, før 58, så 56, 57 og 59 ble tatt. Møtte en del diltere i skogen i dag, og en av dem gav meg et tips på post 57 = for meg som kom sydfra var det fristene og ta rett vest fra svingen på stien øst for posten. Begynte en sti der også, men det er mye opp og ned, så jeg fulgte rådet jeg fikk. I stiskille nord for posten, gå men inne i skogen der så finner man en fin liten sti som fører rett til posten.

takk:-)

Takk for koden!
Må ha fått med meg en annen reklame- kode eller noe som var klistret på post-platen istedenfor den rette koden. Fort gjort i farten, sliten etter å ha gått laaaaaaaangt..og lett leeeenge…:-)

Fjernposter

Flott tur til Røyrivannskoia med innlagte fjernposter,
nr 81, 84 og 85.
Overnatting, bad og padling dagen etter.
Fikk ikke klippet post 81 på nettet..

Haukåsen 1. periode

Pinsetur i deilig vær, nesten litt for varmt. Postene 11-15-14-13-12 ble tatt, så da er 1. periode unnagjort. Jeg rotet lenge for å finne post 15, jeg trodde jeg var på avveie, men det var posten som var svært lite synlig fra den siden jeg kom.

Flott utsikt fra post 13 og 14. :)

3. periode

Jeg og mamma fant postene 56-60 i dag. Vi så på bloggen at noen tilfeldigvis hadde funnet post 60, så da var vi ikke seine om å ta turen opp til Puttåsen… :-)

3.periode

Er det satt ut fem poster fra tredje periode?
Ser at noen har registrert 102 klipp. Selv med 10 minidiltklipp blir det 5 klipp flere enn de som offisielt er ute?

Ad Poster 1.periode

Normalt vil postene generelt stå ute noe lenger, men det er opp til den enkelte postansvarlige å ta dem inn “når det passer”.
Ofte brukes også noe materiellet om igjen i 3.periode.
Er du i tvil, ring til de ansvarlige for de enkelte områder, se tlf nr nest siste side i heftet.

Hilsen Ola Dilt

1. periode

Er det noen mulighet for at 1. Periode poster kan stå ute litt lenger?