Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Div. svar

Til Birger: takk for en flott oversikt, her er det bare å gå for de som har tid og lyst.
MEN... du glemte Kjentmannsposter, vil slå et slag for dem. Skiforeningen som legger ut 50 poster som står ute i 2 år (egentlig 3 for bøkene overlapper med 1 år) – i hele Oslomarka. Er på min 3. bok og har hatt fantastiske turer via den, sommer som vinter.
Til Anita og Ylva (Øyvind): Det er vel alltid noen som lar konkuranseinstinktet ta overhånd, og Ylva er i alle fall helt åpen å ærlig på at hun er en vorster og det er mange som har truffet henne og er glad i henne – det skaper sosiale bånd og gjenkjennelse :-). Det er ikke sikkert det var henne meldingen var myntet på – jeg vet det er 2 bente som har jukset med alder for å komme høyere opp på listen… der det er ære å hente vil det være behov. Selv har jeg oppdaget at det er fryktelig morsomt å klatre på listene, en helt ny erfaring for meg – men som siste innlegg sier: det er turene som er målet og meningen.
Takk for alle hyggelige møter i marka og hyggelige meldinger her :-).