Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Gjestepostene

Hadde en herlig tur over Barlindåsen og rundt Sandermosen i går, tok de 12 postene på det venstre kartbladet. Søkkblaut i tordenværet hvor jeg er sikker på at lynet slo ned i åsen.

Utgangspunkt og retur fra Snippen med tog, ruter sone 1.

Er det fler enn meg som ikke har funnet flagg og tavle på post 49, en spesiell detalj, en slags “dynge” med presenning over ?

Et annet artig poeng ved turen er Post 47-den er brukt av hele 4 Tur-O arrangører, Stifinner’n, Lillodilten, Maridalten og altså Ola Dilt som gjestepost.

Jeg må også få komme med noen kommentarer om Lillodiltens postutstyr-klippetengene er av svært variabel kvalitet og alder. En var ganske ny til de som er nesten rustne. En klubb som Lillomarka bør ikke være stolt av slikt. På post 65 var tanga løs, den lå oppå postskjermen og kan lett forsvinne.

Ola Dilt heftet er ikke lagt for klippetenger, og når det kom fuktighet inn, skal den som tolker klipp få litt av en jobb å sjekke.

Selv om det er en del høydemeter over Barlindåsen, er utsikten på toppen flott. Det er ellers lite undervegitasjon i lia ned mot Sandermosen og på vestsiden av veien der.