Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Div. svar

Til Birger: takk for en flott oversikt, her er det bare å gå for de som har tid og lyst.
MEN... du glemte Kjentmannsposter, vil slå et slag for dem. Skiforeningen som legger ut 50 poster som står ute i 2 år (egentlig 3 for bøkene overlapper med 1 år) – i hele Oslomarka. Er på min 3. bok og har hatt fantastiske turer via den, sommer som vinter.
Til Anita og Ylva (Øyvind): Det er vel alltid noen som lar konkuranseinstinktet ta overhånd, og Ylva er i alle fall helt åpen å ærlig på at hun er en vorster og det er mange som har truffet henne og er glad i henne – det skaper sosiale bånd og gjenkjennelse :-). Det er ikke sikkert det var henne meldingen var myntet på – jeg vet det er 2 bente som har jukset med alder for å komme høyere opp på listen… der det er ære å hente vil det være behov. Selv har jeg oppdaget at det er fryktelig morsomt å klatre på listene, en helt ny erfaring for meg – men som siste innlegg sier: det er turene som er målet og meningen.
Takk for alle hyggelige møter i marka og hyggelige meldinger her :-).

Sv: misset på koden

Tusen takk Ivar, skjønner ikke hva jeg har sett – langt fra LSK til NSB....
Hermann: har ikke fått med meg at vi ikke skulle spørre om koden på disse sidene, er da mange som gjør det hele tiden. Ser du har et poeng men syntes samtidig at det er noe av “kosen” at vi holder sammen og kan hjelpe hverandre. Vet ikke om du utaler deg på vegne av Ola Dilt, eller om du bare vil ha frem din mening? Kanskje fint om vi alle vet hvis “reglene” er endret.

Lutvann

Gjorde som Ola Dilt oppfordret til – tok en kveldstur i nydelig vår vær; Lutvann :
Et lettgått, tørt og fint område, med lette poster og mange nye stier jeg aldri hadde gått før.
Spesielt stien langs Solbergvannet var utrolig fint. Tusen takk Ola Dilt ;-)