Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

kode til post 50

har tatt post 49 og 50 i dag, men glemte koden til 50..Skrev pes, men det gikk ikke… Kan noen hjelpe? send gjerne til min mobil 99571250.på forhånd takk ! fra irene&tyra

Lerkestien post 40

Vi hadde fin tur i dag, even ,Tyra og irene til post 40 lerkestien.gikk også turen den 12 mai uten å finne posten, men antok at det var fordi posten ikke ennå var satt ut. Men ser nå at den ble satt ut den 8! Har snakket med flere som ikke har funnet posten eller som synes den var vanskelig å finne. Nå fant vi den med en gang, ligger helt inntil stien og kan vel ikke overses. Er den satt opp på nytt for lettere å oppdage? Eller har vi rett og slett gått forbi i søvne den første gangen?

Mer "nåla i høystakken"

Så artig med nøkkelen til Inger som vi fant da vi var på ny tur for å lete etter hundebånd som ble mistet tidliger i uka. Vi traff et par på post 41 som hadde snakket med Inger og ble klar over nøklene…Og på veien til post 42 fant vi båndene midt i bushen..utrolig ! Det har nok vært mange gode krefter ute i dag, for dine nøkler hang pent på post nr., 42-På veien hjem treffer vi Petter som du også hadde snakket med og som hadde ditt telefonnummer…. Nøklene ligger tørt, varmt og godt på disken her på Sandbakken nå:-)Bare å komme innom, åpent til 16 i morgen.

2xhundebånd mistet

Vi var ute i regnet i går og klarte å miste 2 hundebånd et eller annet sted i bushen mellom sydenden av Svartkulp og Post 41 og 42. Heng de på en av postene om du finner de(vi kommer igjen i løpet av noen dager) eller de kan leveres på Sandbakken!
Vi fant ikke posten ved Lerkestien, men skjønner at vi må lete litt ekstra her !