Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 42 like sør for "Skrik"

Heisann – et lite tips; Post 42 nås enklest ved å ta veien over «Skrik»! – se oppe til venstre i kartbildet.

Ved å holde godt til venstre når du kommer ned til kjaken på skriket så finner du en nydelig sti som fører rett på posten. Godt opptråkket er det også.

Hvordan kommer dette til å gå?

Tok postene 38, 32 og 33 på en solskinnstur i ettermiddag. På vei tilbake fra Mariholtet til parkeringsplassen på Ellingsrud, kom jeg over dette motivet i veikanten (se bildet). Jeg har gått langs denne veien mange ganger før, men aldri lagt merke til fenomenet før i dag.

Undrer meg på hvordan utviklingen blir de kommende (ti)år? Makan til optimist …!

Fra Kaiekroken til Lutvann

Innom postene 9-8-10-7-6 i ettermiddag. Fin tur fra Kaiekroken (Furuset) og til Lutvann. Var innom Ambassaden (bilde). Flott turvær i ettermiddag, og hadde flaks da regnet kom etter at jeg var «i mål». Steinen som ligger ved veien på nordenden av Lutvann er en studie verdt (bilde). Her er det sannelig mye geologisk historie konsentrert på et lite område!

Jeg ble litt distrahert av bikkja på post 8 og glemte å notere koden. Noen som kan sende den på sms til meg? Jeg skal kvittere ut når den er mottatt. Takk til Ivar som sendte meg koden på sms!