Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sleppa

Jeg gikk fra Østmarksetra til Mariholtet i dag og veien der var fin. Litt finpuss gjenstår men det var flere syklister og barnevogner ute.
I marka var det vått, men ikke så ille som jeg hadde fryktet. Fikk tatt postene 38, 69 og 70 uten problemer.

Gjesteposter i fint vær

I dag gikk turen til Sandermosen for å ta gjestepostene øst for jernbanen. Hadde en flott tur med fin utsikt fra Barlindåsen. Plukket også med meg noen poster fra Stifinner’n og Maridilten.

Den siste posten var G62 og der må jeg ha rotet med koden, jeg har notert den på klippekortet for både Lillodilten og OlaDilt, men den fungerer ikke. Er det noen som kunne sende den på en SMS
Edit: Takk til Inger N for koden.

Sv: misset på koden

Bare hyggelig å kunne hjelpe.

Takk forresten for tipset om Skautraver’n jeg fikk over en post i Østmarka tidlig i vår. Jeg meldte meg på og har hatt flere fine turer i variert terreng.

Da fjerner jeg mitt forrige innlegg og håper alle blir fornøyd. Det har vært vanlig å kunne spørre og få svar på glemte eller feilnoterte koder på bloggen. Jeg synes det er en fin praksis og tror ikke faren for “misbruk” er høy. Dersom det kommer et offisielt råd fra arrangøren vil jeg selvsagt rette meg etter det.

God tur.