Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ingen poster i 3.periode er stemplet på :-)

Alle poster inkludert Minidilten, åpningsposter og prøveposter er 102 poster og 242 poeng.
Mest besøkt er post nr 1 med 327 stemplinger og nederst ligger Minidilten og post nr 40 med under 30 besøk her på turorientering.no.

97 poeng?

De som har 97 poeng er under 15 år og har tatt MiniDilten, Åpningspostene, prøvepostene,og alle postene i 1 periode. Mao alle OlaDiltpostene som er og har vært tilgjengelig i år. Til dere som har 97 poeng er det bare å vente på 2.periode ;-)

Dobbeltregistrering av klipp og åpningspost 3

For å få registrer merkepoeng å få diplom må antall poeng sammen med brukernavn her på Turorientering.no, navn, adresse, telefon, fødselsår, deltatt tidligere og om du ønsker diplom sendes inn via e-post: post@oladilt.no. Grunnen til dette er at det ikke er noen knyttning mellom Turorientering.no og OlaDilt sin oversikt over merkepoeng. Det er selvfølgelig helt i orden å sende inn hefte som tidliger, og da vil en også få tilbake hvor mange merkepoeng som er tatt i tillegg til antall år vi har registrert din deltagelse.

Koden på åpningspost 3 er STOPP