Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Postene 11 - 15 sto ute i går kveld

Postene på Haukåsen pleier ofte å stå ute litt lengre enn selve fristen, noe jeg har pleid å sette pris på. En var på rundtur og logget alle 1. periodepostene igår på Haukåsen, og da sto de fortsatt ute ;-)

Vårlig kveldstur på Lutvannskartet + Minidilt 3 ved Bjartbakken

I går ble det en fin rundtur fra Oppsal til vårpostene på Lutvann. Tok postene i rekkefølgen 3-4-5-2, og også innom en av minidiltpostene. Bart og fint i skogen nå, men på runden vår så vi ikke så mye hvitveis. Men vakker tur lengs 2 flotte vann – først Solberglivannets vestside, så langs Skullerudputten på returen.

Vi stusset litt over plasseringen av post 2, og mente den lå under en skrent litt nordenfor markeringen på kartet? Vi kom rett østfra post 5, og traff på steinblokkfeltet som markert like ved posten. Synes vi gikk derfra litt lengre nord enn foventet, også i forhold til det gule åpne området markert på kartet. Noen andre som mener det samme?

Vedr. Minidilt 3 så var vi ikke innom den igår, men har vært i området før. Ifølge kartet ser det ut til å være en av de gamle fundamentene til overrennet til Bjartbakken, som ligger rett vest for MD3. Vi har hatt Ola Diltposter der tidligere, og vært bortom og sett på noen av disse fundamentrestene som ligger igjen i skogen. Legger ved noen bilder og info om Bjartbakken.

Da er vi klare for Ola Diltdagene til helgen :-)

Krusedulltur til åpningspostene og mulig MD10-bom

Tirsdag var jeg på en flott åpningspostrunde rundt Ulsrudvann, på en vårlig og flott runde som gikk raskere enn forventet. Så da ble jeg litt 'grådig’, og ville fortsette å ta noen flere poster i området.

Jeg hadde oppfattet at Minidiltpostene også var ute sammen med 1. periode, så jeg fortsatte friskt over den islagte lysløypen. Gikk opp og følte jeg orienterte grundig og detaljert mot MD10. Men bommet så det sang – i en håpløs krusedullrunde der jeg hele tiden kom tilbake til samme myr og høydepunkt. Dette er ikke det letteste område å finorientere i med kompasset gjenglemt og gps tom for batteri…

Men nå lurer jeg… bommet jeg, eller var MD10 og 9 ikke satt ut tirsdag ettermiddag? Isåfall har jeg årets første giga-O-bom til gode ;-)