Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Hytte nær post 48

Like ved post 48 på Skullerudåsen ligger det en flott liten hytte. Er det noen som vet noe om denne. Hvem eier den og når ble den satt opp ?

Flotte postplasseringer på Haukåsen

Takk (til postutsetter!) for en utrolig fin postrunde rundt Kroktjern – virkelig en variert og fin tur.
Vi passerte tepper med hvitveis og våryre fugler. Blinkende Kroktjern, variert terreng med eventyrskog og åpne høydedrag med utsikt til Oslofjorden…
Så solskinn, fridag og diltetur i Østmarka, det er ikke mye som slår det!

Minidilten

Får voksne også poeng for Minidilten? Beklager hvis spørsmålet er dumt, men vi blir ikke enige. Takk til den som vil hjelpe å bevare familiefreden :)

Ola Dilt dagene

En presisering for å unngå misforståelser i helgen.

I helgen er det Ola Dilt dager med ekstra poster. Tidligere år har disse vært i samme område som Oppsals orienteringsløp 15-stafetten og Knut Valstads minneløp. Det gjelder ikke i år. I år er Ola Dilt postene i området Ulsrudvann / Nøklevann, mens orienteringsløpene er på Ellingsrud.

Les mer om løpene her: https://www.facebook.com/15stafetten eller på http://www.oppsal.com/kvm/

Snorre Veggan
Oppsal orientering

Vårlig kveldstur på Lutvannskartet + Minidilt 3 ved Bjartbakken

I går ble det en fin rundtur fra Oppsal til vårpostene på Lutvann. Tok postene i rekkefølgen 3-4-5-2, og også innom en av minidiltpostene. Bart og fint i skogen nå, men på runden vår så vi ikke så mye hvitveis. Men vakker tur lengs 2 flotte vann – først Solberglivannets vestside, så langs Skullerudputten på returen.

Vi stusset litt over plasseringen av post 2, og mente den lå under en skrent litt nordenfor markeringen på kartet? Vi kom rett østfra post 5, og traff på steinblokkfeltet som markert like ved posten. Synes vi gikk derfra litt lengre nord enn foventet, også i forhold til det gule åpne området markert på kartet. Noen andre som mener det samme?

Vedr. Minidilt 3 så var vi ikke innom den igår, men har vært i området før. Ifølge kartet ser det ut til å være en av de gamle fundamentene til overrennet til Bjartbakken, som ligger rett vest for MD3. Vi har hatt Ola Diltposter der tidligere, og vært bortom og sett på noen av disse fundamentrestene som ligger igjen i skogen. Legger ved noen bilder og info om Bjartbakken.

Da er vi klare for Ola Diltdagene til helgen :-)