Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fra Kaiekroken til Lutvann

Innom postene 9-8-10-7-6 i ettermiddag. Fin tur fra Kaiekroken (Furuset) og til Lutvann. Var innom Ambassaden (bilde). Flott turvær i ettermiddag, og hadde flaks da regnet kom etter at jeg var «i mål». Steinen som ligger ved veien på nordenden av Lutvann er en studie verdt (bilde). Her er det sannelig mye geologisk historie konsentrert på et lite område!

Jeg ble litt distrahert av bikkja på post 8 og glemte å notere koden. Noen som kan sende den på sms til meg? Jeg skal kvittere ut når den er mottatt. Takk til Ivar som sendte meg koden på sms!

"Glemte å notere"

Hvis man har glemt å notere koden på en post, kan man beskrive hvordan “klippet” ser ut i en epost til arrangøren. De vil kunne sende deg koden som svar. Denne metoden fungerte bra for meg da jeg glemte en kode på en av gjestepostene. Da slipper vi problemet som den “unge” damen påpeker.

Gjesteposter

Flott ettermiddagstur til noen av gjestepostene ved Sandermosen sammen med mamma i går. Det begynner å bli ordentlig deilig uti skauen nå, med bare litt snø her og der :-)

Jeg talte også 162 syklister langs bilveien tur/ retur ved Maridalsvannet…!!

"glemte å notere"

Allerede nå begynner maset om folk som har “glemt”. I fjor kunne man få sølvmerket bare ved å følge med på loggen her. Det ødelegger denne sporten. Selv har jeg vært to 2 ganger over Barlindhøyda i år. Skal man “hjelpe” andre oppgi da kun et telefon. Ønsker alle god tur. vov, vov

Kode gjestepost 52

Flott tur over Barlindåsen. Kjentmannspost 2010-12 står fremdeles ute. Men jeg glemte å notere ned koden på post 52…..
Takk på forhånd!

Bente Bruvoll & Neon ;-)

For noen uker siden møtte jeg en mann. Han takket meg for at jeg tidligere har skrevet på “Turbloggen” at jeg har epilepsi og kan falle om i marka med krampe. Skriver det ikke for at dere skal synes synd på meg. Men for at det er greit for andre å vite det hvis jeg “ligger strødd” (eller vandrer planløst rundt) i marka.
Jeg har Servicehunden Neon. Og når jeg går rundt aleine så har han en vest på som forteller at han er det. Hvis det skjer er det veldig greit at noen blir hos meg en liten stund. Så jeg iallefall skjønner at jeg har hatt anfall. Og så jeg ikke roter meg fullstendig bort ;-)