Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Gjesteposter i fint vær

I dag gikk turen til Sandermosen for å ta gjestepostene øst for jernbanen. Hadde en flott tur med fin utsikt fra Barlindåsen. Plukket også med meg noen poster fra Stifinner’n og Maridilten.

Den siste posten var G62 og der må jeg ha rotet med koden, jeg har notert den på klippekortet for både Lillodilten og OlaDilt, men den fungerer ikke. Er det noen som kunne sende den på en SMS
Edit: Takk til Inger N for koden.

Post 42 like sør for "Skrik"

Heisann – et lite tips; Post 42 nås enklest ved å ta veien over «Skrik»! – se oppe til venstre i kartbildet.

Ved å holde godt til venstre når du kommer ned til kjaken på skriket så finner du en nydelig sti som fører rett på posten. Godt opptråkket er det også.

Lutvann, post 53

På kollen ovenfor posten er det et lite minnested. Det står skrevet: BORK og så er det flere hjerteformede steiner hvor det er skrevet på bl.a. :glad i deg og savner deg. Er det noen som vet om det her skjedd noe her?
Hilsen Atie.

Post 82 og 83

Alle fjernpostene sto ute 20. juni da jeg besøkte dem. Strevde litt med post 82 selv også. Ble vel litt lurt av ett høydepunkt lenger nord på åsen. Det er ikke alltid like lett å skru om hodet til å tenke 10 m høydekurver når man er vant til at de er på 5 m. Mitt høydepunkt sto nok ikke på kartet. Lenger syd på åsen fant jeg ett som sto på kartet, og der var posten. Hadde ellers god hjelp av innlegget Reidar Kjær skrev om fjernpostene 07. juni.

Soppkniv funnet

En soppkniv er funnet på Haukåsen ved
post 57-58.

Evt henvendelse til Ola Dilt

Torgeir.stenstad@ge.com

post 82 og 83

Var for andre gang på disse fjernpostene og fant de ikke. Er det noen som har vært der nylig så det er sikkert at de er på plass

poster uten koder

Når det gjelder postene 56-60 så tok jeg de igår.
jeg også lurte litt om de var uten kode, men da jeg bøyde meg stod de litt under den skrå kanten.
ønsker du kodene bør du gi din mail til komiteen så kan de sende dem til deg