Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Poster i 3.periode: Alle er ute

Lutvann, Skullerudåsen , Spinnern, Slettfjell og Puttåsen, samt Haukåsen er nå satt ut.

Merk at myggen kan være plagsom, så ta gjerne med et hodeplagg for å holde insektene litt på avstand.

God sommer!!

Hilsen Ola Dilt

Kompass funnet

Hei Roar
Jeg fant kompasset ditt i går, det lå på posten. Rart du ikke fant det selv. Ta kontakt, så skal du få det tilbake. Mob 92204849

Gjestepostene

Hadde en herlig tur over Barlindåsen og rundt Sandermosen i går, tok de 12 postene på det venstre kartbladet. Søkkblaut i tordenværet hvor jeg er sikker på at lynet slo ned i åsen.

Utgangspunkt og retur fra Snippen med tog, ruter sone 1.

Er det fler enn meg som ikke har funnet flagg og tavle på post 49, en spesiell detalj, en slags “dynge” med presenning over ?

Et annet artig poeng ved turen er Post 47-den er brukt av hele 4 Tur-O arrangører, Stifinner’n, Lillodilten, Maridalten og altså Ola Dilt som gjestepost.

Jeg må også få komme med noen kommentarer om Lillodiltens postutstyr-klippetengene er av svært variabel kvalitet og alder. En var ganske ny til de som er nesten rustne. En klubb som Lillomarka bør ikke være stolt av slikt. På post 65 var tanga løs, den lå oppå postskjermen og kan lett forsvinne.

Ola Dilt heftet er ikke lagt for klippetenger, og når det kom fuktighet inn, skal den som tolker klipp få litt av en jobb å sjekke.

Selv om det er en del høydemeter over Barlindåsen, er utsikten på toppen flott. Det er ellers lite undervegitasjon i lia ned mot Sandermosen og på vestsiden av veien der.

Postene 11 - 15 sto ute i går kveld

Postene på Haukåsen pleier ofte å stå ute litt lengre enn selve fristen, noe jeg har pleid å sette pris på. En var på rundtur og logget alle 1. periodepostene igår på Haukåsen, og da sto de fortsatt ute ;-)

1 regnskur til....

1 regnskur til, så spørs det om lappen m/koden på post 55 (Lutvann) overlever lenge til, siden teipen allerede hadde begynt å slippe etter dagens skyllebøtte . Akkurat som postutsetter nevner i sitt innlegg så var det nok av bevingede blodsugere i luften, men etter en helg på Finnskogen så var vi selve ganske herdet.

3.periode Lutvann satt ut

For de som er “tomme” for poster, er nå Lutvann 3.periode satt ut.

Postutsetteren melder om mye mygg (!)

Hilsen Ola Dilt

Lutvann post 5

Glemte å skrive ned posten, men har klippet i boken. Synes det er artig å føre inn kodene på nettet, og se at poengene stiger. Kan noen hjelpe med denne?
Hilsen Turid Solheim Amundsen