Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 38

Re: litt synsing

Syns også at historiske poste kan stå i samsvar med de postene de er satt ut sammen med. Forsøkte å ta 37 og 38. Selv om post 64 sto ute (periode 2) i dag (4. Oktober) var 37 tatt inn (historisk post). Ser på Internett at siste registrering på posten er 2. Oktober og hvis den står ute så sent, kunne den stått i 2 dager til.

Det er nå bare min mening. Turen var fint uansett.

Litt synsing....

Hei alle,

Kunne det kanskje være en ide å la de historiske postene stå ute til sesongen er slutt? eller i alle fall de som står nær de siste postene ? les “Spinneren”
Så bl.a at 42 forsatt stod ute, men ikke 40…

Hva synes dere andre ?

Sleppa

Jeg gikk fra Østmarksetra til Mariholtet i dag og veien der var fin. Litt finpuss gjenstår men det var flere syklister og barnevogner ute.
I marka var det vått, men ikke så ille som jeg hadde fryktet. Fikk tatt postene 38, 69 og 70 uten problemer.

Etter regnværet - ved Sleppa

Syklet inn i marka fra Østmarksetra mot Hestehullet for å ta postene 66-70 på Slettfjell, men veien var borte ved Sleppa. Alt regnet for noen dager siden hadde rett og slett gravd minst 1 meter ned i veien. Etter å trillet sykkelen opp bakken i retning Mariholtet, så jeg at gravmaskinen sto oppe på sletta og hadde begynt arbeidet på utbedring. Da jeg kom til Mariholtet var veien opp til Haukåsen stengt. Ellers var det en flott tur! Selv om jeg var klissvåt etterpå. Det er fortsatt mye fuktighet i bakken.

Post 38 Mariholtet

Flott turvær i dag. Gikk fra Østmarksetra til Sarabråten og opp til dammen. Fulgte fine stier til post 31 og så ned på veien og til Mariholtet.

Her klippet vi 38, men jeg har mistet koden. Er det noen som kan SMSe den til 95028417?

Fortsatte til 32 og 33 og gikk gjennom skogen ned til veien og opp stien til Haukåsen, med stopp på 34 underveis. Var innom 37 før vi gikk tilbake til Østmarksetra via 35 og Kroktjern.

Ble litt lang tur 4,5 time så knærne var ikke helt gode på slutten.

over Haukåsen

Hadde en fin tur over Haukåsen og ned til Nord-Elvåga i går. Kom noen store regndråper og det blåste litt friskt ved radartårnet, men fant en vegg som lå i le. godt med en vil etter all oppover bakke trasking. Vel nede ved Elvåga ble det jo knallvær: det eneste negative med turen var den sabla bilkøen som starta ved Ikea og varte og rakk

Historiske poster 36,37,38 er satt ut

Følgende historiske poster er satt ut:
-Post 36: Ruinene ved Skraperudbekken (her også egen gjestebok)
-Post 37: Ulvenseter (på Haukåsen)
-Post 38: Dalbak (ved Mariholtet)

Bruker du sykkel, er dette er fin tur, inklusiv 2.5 km oppoverbakke fra Mariholtet til Branntårnet!

Post 39 og 40 settes ut senere.

Benytt gjerne de lyse vårkveldene til postjakt:
Løvet spretter og det er flott med tepper av hvitveis flere steder.

Hilsen Ola Dilt