Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 40

Litt synsing....

Hei alle,

Kunne det kanskje være en ide å la de historiske postene stå ute til sesongen er slutt? eller i alle fall de som står nær de siste postene ? les “Spinneren”
Så bl.a at 42 forsatt stod ute, men ikke 40…

Hva synes dere andre ?

Lerkestien post 40

Vi hadde fin tur i dag, even ,Tyra og irene til post 40 lerkestien.gikk også turen den 12 mai uten å finne posten, men antok at det var fordi posten ikke ennå var satt ut. Men ser nå at den ble satt ut den 8! Har snakket med flere som ikke har funnet posten eller som synes den var vanskelig å finne. Nå fant vi den med en gang, ligger helt inntil stien og kan vel ikke overses. Er den satt opp på nytt for lettere å oppdage? Eller har vi rett og slett gått forbi i søvne den første gangen?

Fin tur på Spinner'n i kveld

Vi tok postene 41 – 45 + den historiske på Lerkestien i flott aftensol i ettermiddag. Den var forøvrig ikke så enkelt å finne som man skulle tro av postbeskrivelsen :-)

Hyggelig å treffe deg igjen, Øyvind Larsen, og godt å høre at det går bra med Ylva. Hun har jo vært en fast deltager på disse listene i flere år, så jeg ser ingen grunn til at hun skal fjernes fra listen! Hun har tross alt tatt barnepostene, regner jeg med :-)