Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – MD03

Vårlig kveldstur på Lutvannskartet + Minidilt 3 ved Bjartbakken

I går ble det en fin rundtur fra Oppsal til vårpostene på Lutvann. Tok postene i rekkefølgen 3-4-5-2, og også innom en av minidiltpostene. Bart og fint i skogen nå, men på runden vår så vi ikke så mye hvitveis. Men vakker tur lengs 2 flotte vann – først Solberglivannets vestside, så langs Skullerudputten på returen.

Vi stusset litt over plasseringen av post 2, og mente den lå under en skrent litt nordenfor markeringen på kartet? Vi kom rett østfra post 5, og traff på steinblokkfeltet som markert like ved posten. Synes vi gikk derfra litt lengre nord enn foventet, også i forhold til det gule åpne området markert på kartet. Noen andre som mener det samme?

Vedr. Minidilt 3 så var vi ikke innom den igår, men har vært i området før. Ifølge kartet ser det ut til å være en av de gamle fundamentene til overrennet til Bjartbakken, som ligger rett vest for MD3. Vi har hatt Ola Diltposter der tidligere, og vært bortom og sett på noen av disse fundamentrestene som ligger igjen i skogen. Legger ved noen bilder og info om Bjartbakken.

Da er vi klare for Ola Diltdagene til helgen :-)