Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – G65

Gjestepostene

Hadde en herlig tur over Barlindåsen og rundt Sandermosen i går, tok de 12 postene på det venstre kartbladet. Søkkblaut i tordenværet hvor jeg er sikker på at lynet slo ned i åsen.

Utgangspunkt og retur fra Snippen med tog, ruter sone 1.

Er det fler enn meg som ikke har funnet flagg og tavle på post 49, en spesiell detalj, en slags “dynge” med presenning over ?

Et annet artig poeng ved turen er Post 47-den er brukt av hele 4 Tur-O arrangører, Stifinner’n, Lillodilten, Maridalten og altså Ola Dilt som gjestepost.

Jeg må også få komme med noen kommentarer om Lillodiltens postutstyr-klippetengene er av svært variabel kvalitet og alder. En var ganske ny til de som er nesten rustne. En klubb som Lillomarka bør ikke være stolt av slikt. På post 65 var tanga løs, den lå oppå postskjermen og kan lett forsvinne.

Ola Dilt heftet er ikke lagt for klippetenger, og når det kom fuktighet inn, skal den som tolker klipp få litt av en jobb å sjekke.

Selv om det er en del høydemeter over Barlindåsen, er utsikten på toppen flott. Det er ellers lite undervegitasjon i lia ned mot Sandermosen og på vestsiden av veien der.

Solemskogen

Hadde en fin tur i Solemskogen i dag, tok postene 61 tom 65. Var en del snø fortsatt Sandemosen stasjon og oppover lia til post 64,men det gikk greit. Var en del steder med bløtt terreng der ikke alltid snøen bar, så man kan få seg en fuktig overraskelse om man tråkker igjenom og om ikke skotøyet er i orden, dette gjelder spesielt ved post 61,der det rett ved er et par skikkelige djupe vannhøl,så pass på hvor Dere setter ned bena.