Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Avslutningen 10.november på Oppsal Samfunnshus.

Husk avslutningen 10.november på Oppsal Samfunnshus.
I anledning jubileet, eget foredrag av Even fra Sandbakken (Kl. 1830) og kanskje får du kjøpt den nye boken hans om Sarabråten, også.

MEN : Årets diplom bør du få med deg:
For anledningen i farger og motivet? En av årets historiske poster!

Og kanskje blir det også en overraskelse også for de som møter op

Skal man få registret merkepoeng og ønsker diplom må nødvediginformasjon sendes inn. Se side 2 i heftet eller informasjon om sesongen under Oppsal Orientering her på Turorientering.no

Hilsen Ola Dilt

Kode post 77

En liten sommernøtt vil løse koden: Bytt første bokstav med bokstaven som kommer før den du bytter og legg til det du hadde fra før, da får du noe høydehoppere ikke liker. Lykke til :-)

Postene på Puttåsen 3.periode

Postene på Puttåsen 3.periode ble satt ut nå i kveld da jeg ikke har anledning før lenge etter 3 juli. Til dere som har vært på alle postene så er det bare å gå løs på 3. periode.
Det er fine rasteplasser ved alle årets poster på Puttåsen :-)

Lykke til med 3.periode alle sammen og god sommer.

Prøvepostene på Puttåsen er satt ut i kveld.

I dag var det fint skiføre, men da Ikke alle postene ligger i skiløypa så må fottøyet være i orden. Det er “hundelufte” – stier nesten helt bort til flere av postene. Jeg brukte truger da postene ble satt ut og de sporene er godt synlige :-)

“Postene er på kartet i brosjyren (se eget innlegg med link) så det er bare å skrive ut kartet og få seg en fin tur i skogen og da har du startet Ola Dilt sesongen 2016.