Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Haukåsen 2.periode er satt ut

Merk vedr post 31: Denne posten ligger like ved et område der det er ferdselsforbud pga hekkende vandrefalker ved Hauktjern .
Respekter sperringene og ta posten fra blåstien mot øst eller fra nord.

God tur fra Ola Dilt

2 periode

Er postene på de andre kartene for 2 periode satt ut (utenom Lutvannskartet og Spinnern)
Hilsen Terje

2 periode

Er postene på de andre kartene for 2 periode satt ut (utenom Lutvannskartet og Spinnern)
Hilsen Terje

Kompass funnet..

Fant et stk kompass ved post 88 i dag, noen som savner det ?

Kan fåes tilbake ved å kontakte meg på 45020342 , bør kunne beskrive det litt da….

Flotte fjernposter!

På fredag var det planleggingsdag på skolen, og siden fjernpostene nylig hadde blitt satt ut, sa det seg selv hva dagen skulle brukes til!
Jeg og mamma hadde Sandbakken som utgangspunkt, og fikk en fin tur til
post 81 (Afrikaputten) og post 82 (Purkemyra).
Det var ganske bratt opp skråninga øst for Eriksvann.
Takk til Svein (en annen ivrig dilter som vi traff ved post 81) for hyggelig følge til post 82 og tilbake igjen til Sandbakken :-)

Etterpå kjørte vi til Krokhol golfbane og syklet opp til Tretjernkoia. Derfra var det kort vei inn til post 85 ved Abbortjern.

I går tok vi utgangspunkt fra Bysetermosen. Vi syklet et stykke innover mot Skjelbreia, men svingte etter hvert nordover og fulgte en gammel kjerrevei.
Vi hadde bestemt oss for å begynne med den “vanskeligste” posten først; nr. 83 ved Kløftetjern. Det gikk faktisk overraskende bra, og det var kun siste stykket ned mot vannet som var litt kronglete.

Tilbake ved syklene igjen, bar det i retning Vangen. Vi tok av veien et lite stykke nord for veiskille Skjelbreia/Vangen, og fulgte en sti som gikk helt inn til post 84 ved søndre Kjærmosetjern. Og ganske riktig – der var det en flott plass å raste!