Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Minidiltpoeng for de over 15 år

Og en annen ting som slo meg om lørdagen, når jeg skrøt av 8-åringen at hun hadde gått opp 61 plasser …. fra 321 til 258… etter runden på lørdag. Hun rynket på nesa, er jeg bare nr 258…? Tenk så mye mer motiverende å være feks nr 10 blant de under 15 år, enn nr 258…???

Nei, oladilt er et kjempefint opplegg, men her kunne det vært en forbedring synes jeg.

Til orientering ;-)

Dette er definitivt ikke ment som noe 'stakkars meg’ innlegg (og det er heller ikke synd på meg – jeg har jo OlaDilt) ;-)

Men jeg vil bare orientere dere om at jeg har epilepsi. Så hvis dere ser ei gammel kjerring med ServiceHund (jeg har prøvd å legge ved bilder av oss to) liggende med krampeanfall så vent litt før dere blir redde. Og når jeg våkner – selv om jeg så absolutt skal videre og ikke skjønner at nå bør jeg komme meg hjem – så er det fint om noen er sammen med meg ei lita stund etterpå.

Jeg bruker legge ut dette hvert år – er vel en av de ivrigste 'Dilterne’. For jeg vet jo at jeg ikke sjøl ville likt å plutselig se noen foran meg som faller om med krampe.

"gamlis"registrering av minidilt

takk for svar Ingeborg og Leif-Tore! Ja det hadde vært fint å få med alle poengene på nett, vi over 15 får jo uansett bare ett poeng per post. Morsomt å følge med på plasseringen selv for oss som ligger laaaangt ned på poenglista:-)

Minidiltpoeng for de over 15 år

Støtter veldig det at alle kan registrere alle poeng inkludert minidiltpoeng, og dermed kunne oppnå samme poengsum.

Det er en ny bedre løsning å kun premiere de yngste (og evt eldste) med lavere merkekrav.

Svar til "gamlis" registrering av Minidilt

Hei,
Jeg lurte på det samme og fikk svar at vi får poengene hvis vi sender inn arket, men får dem ikke registrert på netter. Litt forskjellig dette her – Skautraver’n (Kolboten) har i år innført registrering av barnepostene for voksne, og heller lagt listen lavere for merkene (bronse, sølv og gull) for barna i stede for. Det syntes jeg er en god løsning.