Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Historiske poster

Flott tur på skogsbilvei og sti. Leste nok en gang historien om T. Hefty og Sarabråten. Interessant å følge i historiske personers fotspor og tenke seg tilbake til den tiden.

Skrevet av Erik E.J.Noren den 25.april

Vi mistet bilnøklene våre i går (24.april) på veien fra parkeringsplassen ved Solbergliveien til post 3 (ved Skøyenputten) Eventuelle finnere bes ringe 97038812.
hilsen Wenche og Erik

Nydelig sti til post 58 på Lill-O kartet

Gikk fra post 59 til post 58 – tok selvfølgelig tråkket fra post 59 rett syd til veien, akkurat i svingen ser man en tydelig begynnelse på en sti i retning post 58 – den er ikke av merket på kartet – den kan annbefales, nydelig område og tar deg helt frem til høyden hvor post 58 er.

Mistet hundbåndet på Lill-O-turen

Strålende sol i går (lørdag 23.4) og jeg pakket med myggolje og solbriller og ellers kledd for en vårlig tur. Vel fremme i Lill-O traktene kom det sne – til tider ganske tett. Møtte folk med lue og votter.
Fikk en fin og lang tur, tok alle postene så nær som 47 – den rakk jeg ikke, kom frem til bilden etter at gatelysene var tent. Turen rundt er på over 2 mil så var ganske sliten og sov godt.

Uheldigvis mistet jeg et båndet til hunden – tynt, lite og lett – sort av farge. Om noen finner det blir jeg glad om de tar det med seg og ringer 97632395 så kommer jeg å henter det.

Hestehullsåsen

Satset kun på post 20. Det var rett opp og rett på posten, kompasskurs. Så ble det snarveien rett ned. Det “griner og knirker” i gamle slitte knær. Men det var en fin dag i skogen, litt kjølig.

Det var interessant å få med seg den gamle kjøreveien over nordenden av Nøklevann.

Mangelfullt kart på gjestepostene/Lillodilten

Årets gjestekart på Lillodilten er mangelfullt. Synes det er dårlig i forhold til feks. stier. Vi var en runde på søndag, og surra fælt mellom post 52 og 54. Vi fant lissom ikke fram i forhold til det som var merket, eller ikke merket og kartet. Den blåmerkede stien fra veien og nordvest er ikke i kartet. Jeg har laget en rød stiplet linje på bildet. Lykke til.

Hundelenke

I dag tok jeg postene på Puttåsenkartet og på post 6 var det en hundelenke som jeg tok med meg.
Den som har mistet den kan ringe meg på mobil 901 01 183 så får du den tilbake.

Post 40 borte?

Jogget ut til post 40 i dag, men klarte ikke å finne den. Er den godt gjemt, har den blitt borte eller har jeg lett på feil sted? Den skal jo stå ute hele sesongen?

EDIT: Hadde bare med kartet til Minidilten ut og der stod det ikke noen egen dato for de historiske postene. Men de hører til periode 2 og er altså ikke satt ut ennå.

Takk til Frøy :-)