Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 40 - historisk post

Jeg tror at de historiske postene hører til 2. periode og dermed skal være ute fra 15. mai til 11. september. Det ser slik ut i deltakerheftet på side 22.

Slettfjell

Flott turvær. Postene 18 og 19 i boks. Ingen problemer med å finne dem. Det ble brukt både nye og “gamle” kart.

Gamle hesteveier

På vei fra Post 20 til 16 på Slettfjellkartet kom jeg over en hestevei. Her var det lagt ned en mye arbeid i sin tid for å gjøre den så god som mulig! Vi vet vel ikke noe om hvor gammel den er?
Kanskje det blir historisk post? Vet at det finnes mange slike gamle hesteveier som også er interessante.

Skullerudåsen

Siste post i Skullerudåsen tatt. Så er det bare å vente på høstsesongen. Nydelig søndag ettermiddag. Mange ute og plukket poster, det er hyggelig med folk i skogen.

Endelig ordentlig i gang!

Sønnen og jeg tok åpningspostene samt 1-6 av Minidilten forrige søndag, men turen i dag føltes som det ordentlige startpunktet for min andre Ola Dilt-sesong. Veldig fin tur med enkle poster (selv om jeg personlig brukte mye tid på finne fram mellom post 3 og 5 – såpass mye stier i området at jeg tidvis ikke var helt sikker på hvor jeg var og måtte lese kartet hele tiden). Bratt og sleipt mellom post 2 og 3 opp fra Skøyenputten så veldig glad jeg ikke kom andre veien.