Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Rasert friluftsperle

Forventningene var store før årets første «postplukk». Å ta prøveposter på odden ut i Nøklevann pleier å være et av «vårens vakreste eventyr». Men ikke i år – terrenget var ikke til å kjenne igjen. Mange av stiene var overkjørt av digre skogsmaskiner – det var bare digre hjulspor med issørpe og vanndammer. Hogst er sikkert nødvendig, men må resultatet være så ødeleggende? I tillegg til hjulsporene, er mange av stiene vanskelig å finne igjen pga grener og nedkuttet løvskog. Når skal de som har forvoldt dette skadeverket rydde opp, slik at vi i det minste kan komme frem på stiene? Hva skal vi med marka-lov og rød-grønn byregjering, når det er lovlig (?) å bedrive slike naturødeleggelser i vårt nærområde?
Hilsen ivrig Ola Dilter

Venter på konvolutt

Jeg har bestilt konvolutt pr. post – er det ikke lurt å sende den ut nå når postene er satt ut allerede? Dumt å få dobbelt opp hvis jeg drar for å kjøpe en!

Postjakten er i gang

Ennå en del snø i marka, men for de ivrigste kan
de første postene tas.
Statoil Bøler har nå mottatt årets kart og stemplingshefter.
Og postene på Skullerudåsen er på plass , i tillegg til prøvepostene.

God påske fra Ola Dilt

Prøvepostene på Puttåsen er satt ut i kveld.

I dag var det fint skiføre, men da Ikke alle postene ligger i skiløypa så må fottøyet være i orden. Det er “hundelufte” – stier nesten helt bort til flere av postene. Jeg brukte truger da postene ble satt ut og de sporene er godt synlige :-)

“Postene er på kartet i brosjyren (se eget innlegg med link) så det er bare å skrive ut kartet og få seg en fin tur i skogen og da har du startet Ola Dilt sesongen 2016.