Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sølvstua ved post 78

Vi tok også postene i dette området i helgen. Det var dugnad og folk på speiderhytten Tårnet, som vi gikk via sør for post 77. Da fikk vi høre en del om historien til speiderhyttene i området.

De fortalte også om den speiderhytta dere kom over, som heter Sølvstua (etter Sølvdobla vil jeg tro). Vi kom oss ikke til hytten selv, da tiden begynte å bli knapp, og vi klarte å bomme på vei til 78.

Vi kjente heller ikke til alle speiderhyttene som er i området, men nå skal det arrangeres en tur til 8 av disse lørdag 15/10 som gave til Østmarkas Venner, inkl. både Tårnet og Sølvstua.

http://www.ostmarkasvenner.no/speiderhytteturen-2016.5904813-266448.html

Hytte ved Post 78

Hatt en flott tur idag med avslutting på årets sesong for oss og gleder oss alt til neste år.

Rett ved Post 78 ligger det en hytte pent oppå en høyde. Noen her som vet hvem som eier hytten og evt historien til den. Så det sto ett Milorg skilt der, men ikke noe mer informasjon.

Lutvann 3. periode

Tok de siste fem postene på Lutvann-kartet for noen dager siden. Virkelig en av de morsomste orienteringsturene for meg i år! Terrenget er ekstremt kupert, og kartet må bokstavelig talt leses med lupe for å få med seg nødvendige detaljer. God trening og fantastisk fint terreng. Var 99% sikker på at post 51 var feilplassert eller fjernet før jeg oppdaget at det befant seg enda en kolle lavere i terrenget.

Takk for fine poster også i år!

Post 50

Koden er kun på tre bokstaver i Ola Dilt. Kutt ut den fjerde bokstaven i din kode. .

Post 50

Jeg har notert nøtt på post 50, men får melding om feil kode. Noen som kan hjelpe?

Gjestepost 62

Takk for hjelpen. Må ha vært helt bortreist når jeg noterte koden. Skal skjerpe meg på de 13 postene som gjenstår.