Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kart funnet ved post 80 på "Skullerudåsen"

Vi hoppet ut av senga og rakk en fin tur i sørenden av Skullerudåsen i morges – uten regnvær. Ved post 80 fant vi et kart over området. Kartet var forsvarlig pakket i tett zip-pose. Vi fant ikke eieren, så han/hun må ha funnet veien ut av skogen uten kart.

Hvis eieren har flere poster igjen å ta på kartet og vil ha det igjen, er det nå tilgjengelig i gjerdefestet ved bommen på turveien ved Grønmo.

Skullerudåsen

Var en liten tur i området rundt Skullerud mosen i dag. Tok da postene 46-49 og 50. Glemte imidlertid å ta bilde av koden på post 50. Er det noen som kan hjelpe meg?

To fjernposter

Etter et lite dilte-opphold, var det dags for de siste to fjernpostene fra Bysetermåsan. En flott tur i nydelig vær.

Multespising ble det også.

Takk for i år

Da takker Charlie og jeg for oss i år – takk for fantastiske turer – koste meg spesielt på fjernpostene i år. Deilig å kunne ta dem i 2 omganger – fine var de og!
Ellers var det mange topper i høstpostene (som det pleirer og skal være) – god trening før Snøhetta (tror jeg) og 3 uker som hyttevakt for DNT på Dovre.
Takk for alle tips og innlegg på denne siden også – skaper fellesskap !
God sommer til alle !

Poster ute etter periodeslutt.

Jeg har trodd at postene tas inn i løpet av noen dager etter at sluttdato i heftet var passert. Dersom det er slik – ref 1. periode på Haukåsen – at postene står opptil 1 måned lenger er det sikkert flere enn meg som ønsker seg beskjed på turbloggen også om poster som står lengre, ikke bare de som settes ut før startdato. Av forskjellige årsaker rekker man ikke alltid å ta postene innen fristen, og da har jeg ansett dem som “tapt”.

Haukåsen 1.periode + App'er

Postutsetteren opplyser at 1.periode på Haukåsen også vil stå ute kommende helg.

Mht App’er ( annet innlegg), vil vi vurdere dette for 2017 sesongen.

Fts god sommer fra Ola Dilt