Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Angående ny app for mobiler

Hei, raskt spørsmål til Ola Dilt
Ser med stor glede på forsiden til turorientering.no at en app for mobiler er lansert :-) Hva er planene til Ola Dilt i forbindelse med dette? Er det håp for at dette er oppe og kjører i år alt? Ser at noen alt har tatt dette i bruk og er derfor ganske håpefull.
Hilsen evig optimist :-)

En dag eller to i paradis.

Kjempeflotte fjernposter i år.
Det ble to turer hver på omtrent 20 km. Fra Sandbakken gikk turen til «Afrikaputten» deretter til søndre ende av Eriksvann, opp åsen og til putten i Purkemyra. Deretter krysset jeg Paradisdalen og gikk rett på til Paradisåsen, opp på Skogsmåsan ble det vestre kjernet besøkt i vakre å stille omgivelser. Deretter ble posten ved Kløftetjern besøkt. Deretter opp til søndre ende av Skålsjøen. Skulle trolig diltet inn til Skålsjøen via Milorgløpa men rotet meg inn i en kløft nord for Vælsputten, men frem kom jeg. Deretter gikk turen tilbake til Abortjern.

Den andre turen, der jeg tok med meg posten ved Søndre Kjerrmåsa tjern på vei inn til Vangen endte inne ved Søndre Krokvann. Den turen er omtalt på tur-o bloggen til Driv.

Både Østmarka sine fjernposter og Driv sine poster i Østmarka anbefales.

Er det noen som kjenner igjen hvor det tredje bilde er tatt?

Med Vennlig hilsen
Ole Kr. Førrisdahl

Ang utsetting av poster

“tråle Østmarka hver dag i håp om å være første mann på post”?

Jeg trodde postene stod ute i mange uker jeg! De har i hvert fall gjort det før, så jeg har tatt de når det passer.

Ang utsetting av poster

Dette har desverre gjentatt seg hele sesongen. Jeg har tidligere kommentert det direkte til Ola Dilt pr. epost. De bedret seg i begynnelsen av 3 peroiode, men glapp desverre helt på slutten.
En som brukte hunden sin i fjor til å sikkre seg 10 ekstra klipp, bør ikke bruke ordet ynkelig løst.
“Seieren” i årets OLA DILTtillfaller nok ikke deg eller din hund, men en meget dykktig jente på under 15 år.
Fortsatt god sommer til alle Diltere. Det er fortsatt mange poster i Oslomarka, så kom dere ut på fine turer.

Ang utsetting av poster

Det er synd att ikke Ola Dilt kan være litt flinkere til å fortelle når nye poster er satt ut. Der er nå 2 stykker som har besøkt postene på Haukåsen 3. periode, uten att Ola Dilt har annonsert att de er satt ut. For de som kun har Ola Dilt å konsentrere seg om, er det mulig å tråle Østmarka hver dag i håp om å være første mann på post. For oss andrte som deltar på en håndfull opplegg blir dette vanskelig. Eneste mulighet er å starte grytidlig dagen etter att Ola Dilt har klart å annonsere utsett av poster. Håper dere klarer å få til dette bedre til neste år. Bortsett fra dette må jeg si att dere gjør en meget bra jobb.

Haukåsen 3.periode

Postene ble satt ut torsdag ettermiddag ( 30.6).

Alle postene i 3.periode er da ute.

Hilsen Ola Dilt