Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Utsetting av poster

Det var et ynkelig innlegg, Birger. Jeg beklager at jeg er en av dem som tok fra deg “seieren” i år.
Du har laget en egen konkurranse som ikke har noe med Turorientering å gjøre. Dessverre har jeg nok stresset deg opp litt i det siste slik at du måtte ut ved 3-4 om natten for å være førstemann.
Jeg driver det jeg vil kalle “oppsøkende turorientering” sammen med hunden min har vi daglig turer i marka. Før hver ny periode av Ola-Dilt legger jeg opp turene slik at vi går innom en av de fremtidige postene på hvert kart. Det blir mange “bomturer” men hver tur er like bra for det.
Når vi plutselig ser posten på plass blir vi så lykkelige. De som har fulgt med litt i år, vil se at vi har vært først på de fleste postene også har dere andre kommet etter, lenge før Ola-Dilt har annonsert det. Så å klandre Ola-Dilt til å være flinkere bare den siste gangen for din skyld henger ikke på greip. Jeg vet at du er med på mange Turorienteringer og gjør det meget bra i Oslo-området så jeg ønsker deg fortsatt lykke til.

Utsettig av Poster

Jeg synes Ola Dilt er veldig flink til å annonsere når postene er satt ut. Bare denne uken har de annonsert 4 ganger at nye poster er satt ut.

Vi som deltar på flere opplegg har muligheten til å ta andre poster, mens vi venter på de siste fra Ola dilt,

Post 19 er tatt inn

Post 19 ble tatt inn i går pga gjestebok og postkasse; de andre 1.periode-postene på Slettfjell vil ennå stå ute litt til.

Koden er LER

Hilsen Ola Dilt

Kode post 77

En liten sommernøtt vil løse koden: Bytt første bokstav med bokstaven som kommer før den du bytter og legg til det du hadde fra før, da får du noe høydehoppere ikke liker. Lykke til :-)

Post 77

Noterte SIV, men får ikke godkjent denne som kode. Hva er riktig kode?

Post 19 tatt inn?

På en flott midtsommerkveld uten fotballkamper var det bare ett alternativ: En lang skogstur for å plukke de siste periode 1 postene. Flott tur. Eneste lille aberet er at myggen også trives i disse dager…

Men jeg fant ikke post 19. De andre postene stod ute (Haukåsen/Slettfjell), men jeg er rimelig sikker på at jeg på riktig sted. (Kom inn fra to forskjellige retninger). Jeg vet at jeg er litt sent ute (offisielt ute t.o.m. 19. juni, men er det frekt å be om kode til posten?

3.periode Slettfjell er satt ut

Postene ble satt ut i kveld, faktisk ganske tørt i skogen.
Bruk gjerne det gamle kartet og opplev 1967 på nytt!
Ved post 69 er merket av en koie; der er nå bare en ruin igjen.
Ellers er kartet noe diffust ved post 70 ( kolle), men posten er åpent plassert like ved myra.

God tur!

Hilsen Ola Dilt