Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Høstpostene Skullerud

Forrige dagen tok jeg alle postene på Skullerud.
På veien hjem ble jeg overrasket av et kraftig regnvær. Da jeg kom hjem var lappen som jeg hadde notert alle postkodene uleselig. Men en rask tur dagen etter så var de på plass.

Gjenglemte briller funnet på G60

Brune hornbriller, +2 i styrke. Antar de ikke var spesialkjøpte, men rimelig “Nille”-utg, så jeg bare hengte de opp på et mer tilgjengelig sted.
Foran Maridalen kirke er den en lite all’e på 3 trær. Brillene er plassert i barken på baksiden av bjørketreet som du finner på høyre side nærmest hovedinngangen.

G60

Hadde en fin tur for å finne gjesteposter i går. Tok bilde av G60, men telefonen vil ikke laste det opp. Noen som kan hjelpe meg med koden?

Spinnern i dag

Eller i går rettere sakt siden klokken har passert
24.00. Flott tur, men veldig lang. dette var nesten som fjernposter. Jeg synes det skal kjøres flere poster i dette området fremover.

Mistet nøkler

Stor sannsynlighet for at jeg mistet et nøkkelknippe rett ved post 7, i dag tirsdag 14. juni. Det er festet en politimann i LEGO på knippet.

Gikk ellers postene på Puttåsen i tilfelle nøklene har falt ut på veien.

Setter pris på om du kan ringe tlf. 99787878 dersom du har funnet nøklene.

Tusen takk,
vennlig hilsen Monica Thuv