Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skullerudåsen

Det ble en fin tur etter postene på Skullerudåsen i dag. Det var rent folksomt på flere av postene. Så det var tydeligvis flere som var ute i samme ærend.

I bunn av Fjeldstadbakken kom vi over en meget forseggjordt benk. Den så innbydende ut, men vi tok oss ikke tid til å prøvesitte den.

Fjernpostene

Hadde en flott, men krevende tur på de 3 første fjernpostene. (som for øvrig burde døpes om til “Myrpostene” !)

Vi begynte ved Sandbakken og gikk via Tommerholtjern til Afrikaputten, for så å klatre over høyden ved Eriksvannet for å komme til Post 82.

Fra Post 82 tok vi turen opp til Svartkulp og slo leir der for natten, siden det er et vann vi lenge har hatt lyst å besøke.

Fra 82 til 83 fulgte vi blå løype ned til Vardsåsputten, og endte opp med å følge rød skiløype sørover, før vi fikk en relativt frisk klatring over høyden for å nå Kløftetjern.

Deretter satte vi kursen rett sørover via en relativt krevende og fuktig trase gjennom Gråbeindalen, før vi omsider møtte blå løype og kunne sette kursen mot Sandbakken igjen.

Vi valgte nok de dummeste rutene man kunne, men fikk i alle fall en lang og krevende tur. Tok oss vel bort i mot 9 timer gange/klatring/vading fordelt på 2 dager.

Men til de av dere som tar alle 5 fjernpostene på én tur – imponerende, det hadde ikke vi maktet!

Skrevet av T & M

Post 38 og 39

Hei, lurer på om post 38 og 39 er blitt knyttet til feil tur? Synes det virker naturlig at de tilhører Postplukk på Haukåsen, i stedet for Skullerudåsen og Slettfjell? Vi tok 37-39 sammen med 11-15 i går.