Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 31

Allværstur på Haukåsen

I går hadde vi en lang tur på Haukåsen med 2. periodepostene. Men vi var også innom post 11, og den sto fortsatt ute – yippi :-)

Vi hadde med en turvenn, og fikk virkelig vist henne Østmarka både på kryss og tvers, fra fint klarvær til klissregn. Utfordrende terreng på Haukåsen, så må innrømme at jeg var ganske sliten da vi forsiktig kom oss ned fra Lille Haukåsen. Stiene var som bekker, bekkene var blitt større, og myrene var blitt til småvann. Jaja, ned kom vi – og det er fortsatt fint å gå over Heftyes snarvei!

Lang tur i finværet. / Drikkeflaske mistet og Kartmappe funnet

Tar postene i store jafs og gikk for 11-15 + 31-35 + 16 – 20. Ble 2,4 mil og 8 timer gikk med (med et par pauser og jevnt tempo. Nydelig tereng og flott være var det på onsdag 25.5.

Inn mot post 34. går det en fin sti (som jeg ikke så fra hovedstien – 2 vanngrøft / elv innover så begynner den på høyre side.
Gjør du som meg å rote rundt der inne kan du finne denne store mauertuen (en av de største jeg har sett) – og da er du ikke langt unna (litt lenger inn)

Mellom post 18 og 19 (kompaskurs) fant jeg en kartmappe med 3 kart. – har tatt den med og kartene ligger til tørk.

Og så mistet jeg min kjære drikkeflaske (med en skvett is-te i) etter post 13 (mot post 12) – det var siste posten den dagen og jeg orket ikke gå tilbake og lete – men blir glad om noen tar den med.
Jeg hoppet over post 20 og skal inn der igjen, så hvis noen finner den kan de legge den i sandkassen (for strøsand for vinteren) ved geitene på Rustasaga / eller kassen ved skigarden. Finner den der.

Tlf. nr. for funnet og mistet 97632395

Haukåsen 2.periode er satt ut

Merk vedr post 31: Denne posten ligger like ved et område der det er ferdselsforbud pga hekkende vandrefalker ved Hauktjern .
Respekter sperringene og ta posten fra blåstien mot øst eller fra nord.

God tur fra Ola Dilt

Post 31

Takk for info om post 31.

Alle postene til Ola Dilt er godkjent av Bymiljøetaten.
Vi har i dag igjen kontaktet dem og post 31 kan tas som planlagt, men respekter merkebånd og sperringer.
Nærmere info vil følge når post 31 ( 2.periode) er satt ut, dvs ca 15.mai.

Hilsen Ola Dilt