Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 78

Sølvstua ved post 78

Vi tok også postene i dette området i helgen. Det var dugnad og folk på speiderhytten Tårnet, som vi gikk via sør for post 77. Da fikk vi høre en del om historien til speiderhyttene i området.

De fortalte også om den speiderhytta dere kom over, som heter Sølvstua (etter Sølvdobla vil jeg tro). Vi kom oss ikke til hytten selv, da tiden begynte å bli knapp, og vi klarte å bomme på vei til 78.

Vi kjente heller ikke til alle speiderhyttene som er i området, men nå skal det arrangeres en tur til 8 av disse lørdag 15/10 som gave til Østmarkas Venner, inkl. både Tårnet og Sølvstua.

http://www.ostmarkasvenner.no/speiderhytteturen-2016.5904813-266448.html

Hytte ved Post 78

Hatt en flott tur idag med avslutting på årets sesong for oss og gleder oss alt til neste år.

Rett ved Post 78 ligger det en hytte pent oppå en høyde. Noen her som vet hvem som eier hytten og evt historien til den. Så det sto ett Milorg skilt der, men ikke noe mer informasjon.

Kart funnet ved post 80 på "Skullerudåsen"

Vi hoppet ut av senga og rakk en fin tur i sørenden av Skullerudåsen i morges – uten regnvær. Ved post 80 fant vi et kart over området. Kartet var forsvarlig pakket i tett zip-pose. Vi fant ikke eieren, så han/hun må ha funnet veien ut av skogen uten kart.

Hvis eieren har flere poster igjen å ta på kartet og vil ha det igjen, er det nå tilgjengelig i gjerdefestet ved bommen på turveien ved Grønmo.