Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Slutt

Takk for informasjon. Hadde full kontroll på å klare alle postene, men ble syk. Håper å klare resten denne uka, men frykter at jeg kanskje må dele opp fjernpostene og ta enten de eller 3. periode Spinnern i neste uke, om mulig

Slutt?

La merke til at mange poster ble lagt ut før angitt tidspunkt i deltaker heftet. Det var jo bra siden forholdene tilsa det. Hvordan er det ved avslutning av sesongen. Vil postene plukkes ned umiddelbart etter 8. oktober eller vil vi kunne ta noen poster i de nærmeste dagene etterpå?

Konkurranse?

Er dette en konkurranse om å bli først ferdig. Personlig har jeg som målsetning å ta alle postene, men om jeg blir ferdig i juli, august eller september er ikke så farlig. Fint å spre denne fine aktiviteten i tid, tenker jeg.

Takk for hjelpen post 27

Har ikke tidligere lagt merke til at det er forskjell på store og små bokstaver når man skal registrere koder. Fint med god hjelp til å skrive FAR

Prøveposter

Joda, tross manglende informasjon har en klippet prøvepostene på Ulsrudvann. Altså er de satt ut!

Det femte klippet.

Kona var med for å ta prøveposter og har ikke akkurat nesa i kartet når vi er ute. Der er en post sa hun og pekte mellom to av prøvepostene. Det er ingen post der sa jeg, sikkert noe annet. Men nysgjerrigheten tok overhånd og jammen snublet vi ikke over post 9 mellom prøvepostene E og F. Den “feilen” har flere begått.