Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årets sesong

Nå som sesongen straks er over hadde det vært interessant å høre fra noen av dere hvilke poster som har vært mest utfordrende å finne i år. For min del var det

Post 33 Haukåsen
Post 53 Lillomarka
Post 27 Lillomarka

Jeg bruker kun kartet som hjelpemiddel, bortsett fra en tur hvor jeg hadde med kompass.

Skrevet av Rune ..

Langtur 21. mai

Startet fra Oppsal tidlig i formiddag, turen gikk via parkeringen ved Ulsrudvann og Haraløkka hvor det var full aktivitet fra hundrevis av O-løpere.
Videre forbi Rustadsaga og opp ved siden av den gamle Fjellstadbakken imot post 48.
Møtte mange andre diltere på min vei til postene 49 og 50.
Etter en liten pause i nordenden av Langvann var det frem med Spinner’ n kartet. Bommet litt på post 41, jeg havnet litt for langt ned imot Langvann.
Post 45 gikk bra og på min vei til post 44 var det mye myrer og jeg klarte dessverre ikke å holde meg tørr på beina lenger. I mellom post 45 til 44 og videre til post 43 gikk jeg på kompasskurs og fant postene forholdsvis greit. Etter post 43 gikk turen ned til broen ( El Paso ) for å nyte en lenger pause. På vei hjemover var jeg innom post 42. Videre gikk turen til Gullsmeden og den historiske posten Gullsmed-grana. Der nede sto det mange store grantær med god størrelse på. Tilbake til Gullsmeden over Slettfjell til Hesthullet. Derifra var det lysløypa tilbake til Oppsal. Det ble 25,3 km og tilsammen 7 timer på tur i flott mai-vær

Skrevet av Rune ..

Gjestepost 27

Noen som kan hjelpe meg med koden på gjestepost 27 ?
Jeg hadde skrevet opp VALS, men det er visst ikke riktig

Skrevet av Rune ..