Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Femte klippet

Noen på poenglisten har et femte klipp? Skjønner at fire er prøvepostene på Ellingsrud, men hvordan kommer det femte? Hva slags post er det?

Ang nettbestilling

Bestillinger som kommer inn i god tid før åpningsdagen og hvis posten ikke har for lang leveringstid bør du få posen før utsalgsstedene.

Prøveposter Ellingsrud

Morsomt å være i gang igjen. I år er det mye mindre med snø på denne tiden enn før om årene, så dette kan bli en tidlig barmarksesong.
MEN møtte en hundelufter i skiløypa, og vedkommende gikk i skisporet! Med litt bedre temperatur så vil det fremdeles være mulig å gå på ski her, og da er det forferdelig trist at noen har tråkket og “ødelagt” litt skisporet.

Prøveposter

Det er prøvepostene på Puttåsen som er satt ut.

Du kan finne ut av det dersom du velger en potensiell post å siden Poster, og så følger linken til mer info om den valgte posten. Da får du opp informasjon om antall besøk på posten.
Prøv med post P-H, der er det 3 som har vært innom til nå.

App på mobil 2017

Hei,
Til min store glede kjenner jeg nå at en ny sesong snart er i gang. Gleder meg!
Følger opp med mitt spørsmål fra i fjor om hvordan det nå ligger an med digitalisering av Ola-Dilt til mobil app for sesong 2017?
Hilsen evig digital optimist :-)