Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Hefte funnet

Ola Dilt hefte (uten navn) funnet i skogen innenfor bommen ved Solbergliveien (Lutvannskartet).

Savner du det?

Henvendelse til Ola Dilt:

torgeir.stenstad@ge.com

Haukåsen

Synes det hadde vært fint om slike hytter som man finner ikke blir offentliggjort.

Da er det større sjanse for at de får stå i fred…

Myra mellom post 32 og 33 er Fugleleikmyr.
Gråbeinmåsan er rett nord for post 33.

Haukåsen

Denne hytta finner dere mellom post 32 og 33… godt kamuflert. Kanskje mulig som historisk post i 2018? Hadde vært artig å høre hvor Ole Reistad løypa gikk… mellom post 38 og Haukåsen. Er Gråbeinmosen den store myra midt mellom 32 og 33?

Kjempefint vær

Tok fjernposter sist lørdag på årets varmeste dag. Svett opplegg, men veldig fin tur. Jeg likte årets fjernposter. Det er ok å ha noen stier å forholde seg til som også finnes på kartet, i motsetning til for to år siden, det var virkelig utenfor allfarvei.

Fin T-banetur

For dem som ikke har tatt andre periode på Haukåsen enda, kan det anbefales å ta postene “på langs” – dvs. med forskjellig utgangs- og endepunkt. Vi tok T-banen til Ulsrud, tok postene i rekkefølge og tok T-banen tilbake igjen fra Ellingsrud.

Det var forresten ikke meg som tipset om prøveposten på Ola Dilt-dagen – det var skribenten nedenfor.

Post 24?

Veldig fin dag og mange hyggelige folk ute på tur med kartet. Jeg glemte å notere ned post 24, er det noen som har koden på den?

Ellers takk for hyggelig prat med to staute karer ved post 2 som anbefalte den historisk posten 39 (skytebanen). De hadde selv skutt der i sin ungdom, så det var artig å høre om.

Post 23

Vi kom fra syd inn mot post 23. Fulgte blåstien som tar av fra lysløypa som går ut på Trasop, til vi traff på noen store stener. Da tok vi inn til venstre, og gikk rett i post 23.