Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

post 23

I går lette jeg lenge etter post 23, fant den ikke, måtte gi opp og gå videre til andre poster. Hadde ingen problemer med å finne postene 21, 22, 24 og 25.
Er det noen flere som har hatt samme problem?

Langtur 21. mai

Startet fra Oppsal tidlig i formiddag, turen gikk via parkeringen ved Ulsrudvann og Haraløkka hvor det var full aktivitet fra hundrevis av O-løpere.
Videre forbi Rustadsaga og opp ved siden av den gamle Fjellstadbakken imot post 48.
Møtte mange andre diltere på min vei til postene 49 og 50.
Etter en liten pause i nordenden av Langvann var det frem med Spinner’ n kartet. Bommet litt på post 41, jeg havnet litt for langt ned imot Langvann.
Post 45 gikk bra og på min vei til post 44 var det mye myrer og jeg klarte dessverre ikke å holde meg tørr på beina lenger. I mellom post 45 til 44 og videre til post 43 gikk jeg på kompasskurs og fant postene forholdsvis greit. Etter post 43 gikk turen ned til broen ( El Paso ) for å nyte en lenger pause. På vei hjemover var jeg innom post 42. Videre gikk turen til Gullsmeden og den historiske posten Gullsmed-grana. Der nede sto det mange store grantær med god størrelse på. Tilbake til Gullsmeden over Slettfjell til Hesthullet. Derifra var det lysløypa tilbake til Oppsal. Det ble 25,3 km og tilsammen 7 timer på tur i flott mai-vær

Skrevet av Rune ..

post 88 eller prøvepost D

Takk Jon Kittilsen, jeg fant ut samme kveld at det selvfølgelig var en prøvepost jeg hadde funnet. Dro tilbake dagen etter og fikk stemplet riktig både prøvepost og post 88.

Ola Dilt-dagene; 15-stafetten og Knut Valstads Minneløp

Post 86-90 er nå satt ut og blir stående til ca onsdag i neste uke.
Samtidig ber vi Dilterne om å besøke Haraløkka Idrettsanlegg nå lørdag og søndag ( 20-21 mai), der Oppsal Orientering arrangerer nasjonalt o-løp med ca 500 deltagere hver av dagene.
Knut Valstads Minneløp (søndag) hedrer Knut Valstad, som var en av pionerene innen moderne o-kart og altså medlem av Oppsal o-gruppe.
Begge dager har vi salg av hjembakte kaker og kaffe/brus til meget rimelige priser.
Og “Sport 8” selger o-tøy, o-sko etc. begge dager.

Så legg gjerne turen innom arrangementet vårt!

Postene 86-90 er greie, stort sett. Legg merke til alle trærne som er felt av bever like ved post 90.
Og postutsetteren møtte elg sør for Ulsrudvann , så far varsomt frem.

God tur og vel møtt!

Hilsen Ola Dilt

Hjelp med koder

Hei! Synd med telefonen din, men kodene kan jeg hjelpe deg med. Send mail til Hans@oladilt.no med postene du har mistet kodene til evt ring meg på 99 01 99 07.

i snøvær

For første gang har jeg vasset i 30cm snø på for å ta periode-2-poster ! men fint var det lell:-)
even og tyra